Eilen 23.11.2014 pidettiin kerholla sääntömääräinen syyskokous. Osallistujia oli 12. Kahvittelun ja maukkaan kakun nautinnan (Tnx Pia, OH5JZP) lomassa vietiin kokous läpi, ajoittain aiheita sivuavilla lisähuomautuksilla.

Kuultiin ja hyväksyttiin kerhon toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2015. Jäsenmaksuiksi vahvistettiin 15 eur (aikuiset) ja 5 eur (opiskelijat, työttömät ja perhejäsenet).

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Juha Vanhatalo (OH5CW). Varapuheenjohtajaksi valittiin Jari Uotila (OH5GWF). Vanhoina jäseninä jatkavat Antti Paakala (OH5GJH) ja Esa Harjula (OH5KRQ). Uutena jäsenenä (tai paluun tehneenä) hallitukseen toivotettiin tervetulleeksi Kari Syrjänen (OH5YW). Kari on ahkeroinut Radio- ja Miljöömuseolla mm. esittelytiloja kunnostaen ja uusia (tai siis vanhoja...) laitteita hankkien. Radiomuseon käyttöastetta suositellaan kasvatettavaksi niin käyntikertojen kuin kävijämäärienkin osalta.

Toiminnantarkastajina jatkavat Pentti Lanakoski (OH5NST) ja Hannu Vanhalakka (OH5ZO).

Kokouksen lopuksi kiitettiin Ismo Bergmania (OH5NG), joka pitkään oli mukana kerhon hallinnossa ja hoiti QSL-korttien lähetykset, lajittelut ja vastaanotot. Ismo saapuikin sopivasti paikalle, joten Juha (OH5CW) pääsi esittämään asian kädestä pitäen.

Kokouksen jälkeen jatkui kerhoilta normaalisti.

2014-11-23%2017.03.40.jpg

Kokousväkeä. Vasemmalta: Jari (OH5GWF), Kari (OH5YW), Hannu (OH5FP), Olli (OH5BI), Heikki (OH2BGA), Pekka (OH5KZ), Sami (OH5GDN), Niko (OH5CZ), Juha (OH5CW), Sami (OH5LAM), Anita (OH5LX) ja Hannu (OH5ZO).