Tervehdys.

Kerhon kevätkokous mallia 2009 on pidetty, ensimmäistä kertaa minun aikana kokoonnuttiin kerholle. Hieman jännitti etukäteen jakkaroiden riittävyys kaikille osallistujille...Itse saavuin paikalle hieman aiemmin valmistelemaan kahvinkeittoa. Hannukin saapui hyvissä ajoin Boston-kakun korvike mukana.

Hieman ennen kolmea huoli istuinten riittävyydestä kävi jo huomattavan suureksi, kun ovi kävi jatkuvasti. Kaikki paikalle saapuneet pääsivät kuitenkin omalle penkille ja Juha (OH5CW) pääsi avaamaan kokouksen ja toivotti tulijat tervetulleeksi ja kehotti käymään kahvin ja makoisan kakun kimppuun (tnx Pia, OH5JZP).

Itse kokous sujui hyvinkin jouhevasti ja virallinen osuus oli noin kolmessa vartissa ohitse. Hallitus sai synninpäästön edellisen vuoden tileistä ja toimista. Keskustelua käytiin runsaasti mm. kesäleiristä Kekäleniemessä, Erämessuista Korialla ja kerhotiloista. Hallitus sai tehtäväksi selvittää, onko kaupungilla olemassa kerholle sopivaa toimitilaa.

Kakkua ja pullaa riitti edelleen, kun Hannu nosti läppärin ja SDR-IQ -ohjelmistoradion pöydälle ihmeteltäväksi. PC:ssä ajettiin vuorotellen Winrad- ja Spectravue-ohjelmia, jotka näyttivät liikenteen vesiputouskuvaajina ja spektrikäyrinä sekä toistivat audiona kaikki mahdolliset modet mitä aalloilla oli tarjolla. Ihme vekotin, joka keräsi huomattavasti kiinnostusta. Ehkäpä tuonnempana kuulemme lisää...

73's de OH5KRQ, Esa

 

Kerholaisia oli runsaasti paikalla kevätkokouksessa.

Winrad-ohjelma näytti bandilla olevan liikenteen.