Tänään kokoonnuimme hallituksen kesken laittamaan viime vuoden nippuun ja suunnittelemaan tämän vuoden asioita. Lähestyvän kevätkokouksen (kerholla su 21.2.2010 klo 15:30) myötä tilit ja toiminta menee tilintarkastajien syynättäväksi, toivottavasti ovat suosiollisia...

Allekirjoittanut jatkaa sihteerinä myös tänä vuonna, ensimmäinen jäsenille näkyvä asia on kohtapuoliin lähtevä kevätkokouskutsu, kevättiedote ja jäsenmaksulasku. Kirjepostissa kaikki tulee yhdessä nipussa, sähköpostissa hajautettuna. Jäsenmaksun eräpäivä on 31.3.2010.

Kekäleniemen kesäleiri on 29.-30.5.2010, merkitkääpä kalenteriin. Ohjelma on vielä auki, mutta ainakin pari teknistä esitelmää on tavoitteena tuttujen sauna- ja grilliosuuksien lisäksi. Kekäleniemessä on viime käynnin jälkeen tehty remonttia, lisätietoa Kuusankosken Invalidit ry:n nettisivulla.

Pari hanketta on meneillään, ensimmäinen (tai ensimmäisiä) 70 MHz majakoita tänne päin Suomea sekä Kouvolan 70 cm toistimen liittäminen R.NET -järjestelmään. Kumpikin projekti on jo hyvässä mallissa, mutta joitakin lisähankintoja tehdään ja teknisisiä ratkaisuja pohditaan näiden loppuunsaattamiseksi.

Carola (OH5SM) jäi ansaitusti eläkkeelle 5-piirin QSL-managerin tehtävästä viime vuoden lopussa, kiitokset vuosikymmenten työstä. QSL-kortit tulevat kerholle tämän vuoden alusta lähtien Lappeenrannasta, OH5AB-kerholta. Päivitetty jäsenluettelo lähtee kevään aikana QSL-managerille. HUOM! Mikäli haluat saapuvat korttisi muualle kuin kerholle, katso ohjeet tammikuun Radioamatööri-lehdestä.

SRAL:n leiri on tänä vuonna Räyskälässä 15.-18.7. Kuulostellaan, josko kerhon nimissä saamme oman "joukko-osaston" liikkeelle + isoa telttakatosta lainaksi. Tästä lisää kevään edetessä.

Kokous päättyi viiden aikaan ja ensimmäisiä kerhoiltaan saapuvia ehti jo paikalle. Heikin (OH2BGA) tultua paikalle Ismo (OH5NG) ojensi hänelle SRAL:n viirin äsken olleen merkkipäivän johdosta. Heikki toi tullessaan täytekakkua ja muuta hyvää, joita nautittaessa keskusteluissa rakennettiin antenneja, seikkailtiin ympäri Eurooppaa, aseteltiin APRS-ohjelmaa kännykkään ja ties vaikka mitä muuta. Mikäs tällaisessa aktiivisessa porukassa on mukana olla...

73's de OH5KRQ, Esa

 

Heikki (OH2BGA) vastaanotti merkkipäivän johdosta kerhon huomionosoituksena SRAL:n viirin Ismolta (OH5NG) .