Ohessa lyhyt kuvaus Syyspäiväreissusta.

Matkaan lähdimme Hannun (OH5FP) ja Jarin (O5GWF) kanssa kahdeksan aikoihin, perillä olimme puoli kahdeltatoista. Järjestelyistä vastasi Insomnia ja tilaisuus oli kävijöille maksuton.

Pihalla oli odottamassa Pep-Bus, jonka vieressä oli kaksi lämpöpuhallinta. Isomman lämmitysteho oli 41 kW, siinä olisi Kabanossi sukkelaan mustunut...Tutustuimme myös kirpputorin ja myyntiosastojen tarjontaan, ja ilmeisesti hankintojakin osalla tuli tehtyä. NäköRadioHami oli hienosti edustettuna ja tarjoili netin välityksellä hyvätasoista kuvaa ja ääntä niille, jotka eivät olleet päässeet paikan päälle.

Kirppuja myymässä oli mm. Heikki (OH2LH).

RXTX-tuote oli yksi laite-esittelijöistä.

Kyselytunnin aiheina oli mm. Radioamatöörilehden sisällön kohentaminen teknisillä artikkeleilla. Tilanne on haastava, kun niitä ei tälläkään hetkellä ole liiaksi asti tarjolla. Ilmestymisvälin harventamisesta oli myös keskustelua, etenkin syyskokouksen aikana.

Hallituksen kyselytunnilla jäsenten kyselyihin olivat vastaamassa Jukka (OH2BR), Juhani (OH2MD), Memma (OH1EG), Rami (OH2BCI) ja Timo (OH3LMG).

Edullisen lounaan (6 € noutopöydästä!) jälkeen oli Vapepa-ohjaajien tapaaminen, jossa istuskelimme Timpan (OH3FN) kanssa kaksistaan kunnes pari Riihimäen kerhon Vapepa-kaveria tuli paikalle. Nimet ja kutsut meni ohi, sorry. Vapepa-foorumin aikana paikalla oli kymmenkunta henkilöä, eli ihan ok. Aiheina oli mm. 68/164 MHz radioiden parittaminen ja releointi, MSO-etsintämuodon tuomat haasteet viestille sekä Vapepan tulevat visiot. Timpan esittelemä materiaali tulee aikanaan SRAL:n sivuille, josta sen voi käydä katsomassa.

Timo (OH3FN) veti Vapepa-foorumin.

Iltapäivän hämärtyessä valoa toi 1000 W "pallo", lämpöä aiemmin mainittu puhallin.

Tämän jälkeen kävimme vielä pyörähtämässä paikat läpi jonka jälkeen päätimme lähteä kotiin päin. Kokousta seurasimme miniläppärillä autosta kotimatkalla, itse toki vain kuuntelemalla. Yllättävän hyvin toimi nettitikku kokouksen ajan välillä Huittinen - Kärkölä, muutaman kerran ääni katkoi lyhyen aikaa ja yhden kerran bitti katkesi kokonaan.

73's de OH5KRQ, Esa