Kaikkiaan kolmetoista juhlijaa kokoontui pöydän ääreen pikkujoulujen merkeissä Aseman Vinttiin perjantaina. Enemmänkin olisi mahtunut ja tullut, mutta päällekkäiset tapahtumat estivät muutaman henkilön saapumisen. Ajankohta muuttunee ensi vuonna, kuten syyskokouksessa hallitusta evästettiin.

Hieman klo 19 jälkeen kerhon puheenjohtaja Juha (OH5CW) toivotti väen tervetulleeksi. Varsinaista ohjelmaa illalle ei ollut varattu, vaan kolmisen tuntia vierähti maittavien aterioiden ja vilkkaiden keskustelujen merkeissä. Jopa radioamatööriaiheisia vuoropuheluja kuultiin. Suurimmalle osalle maistui (vielä tässä vaiheessa joulukuuta...) pikkujoulubuffet, joka sisälsi perinteisiä herkkuja. Jälkiruoaksi tarjotut joulutortut kahvin/teen kera maittoivat myös. Juha ei valitettavasti ehtinyt jäädä syömään juhlijoiden kanssa, kun soittokeikka odotti Elimäen Alppiruusussa.

Hyvin syötettyinä lähdimme jatkamaa iltaa toisaalle noin kymmenen aikoihin. Osa porukasta päätyi Hannun (OH5FP) kyydillä katsomaan Juhan bändin (White House Band) keikkaa Elimäelle. Kuusien latvat oli hyvin valaistuja koko matkan ajan, etenkin lähivaloja käytettäessä... Ehdimme paikalle juuri ennen soiton alkua ja paikatkin saimme esiintymislavan vierestä.

Illan aikana kuulimme tuttuja koti- ja ulkomaisia kappaleita ja myös tanssilattia oli ahkerasti käytössä. Esiintymis- ja soittotaidot oli kohdallaan, todettiin useasta suusta. Hauskakin ilta päättyy aikanaan ja soiton päätyttyä avustimme hieman soittajien kaluston autoihin siirtämisessä. Juha ja Hannu tarjosivat kyydit takaisinkin vielä, hieno homma!

73's de OH5KRQ, Esa

2124220.jpg

Juha (OH5CW) toivotti juhlijat tervetulleeksi.

2124204.jpg

Pikkujoulutunnelmissa mukana vasemmalla Pekka (OH4QN), Martti (OH5KKZ), Tero (OH5JXO), Juha (OH5KVG), Seppo (OH5NOL) ja Jari (OH5GWF). Oikealla Kaija (OH4YL), Heikki (OH5JTI), Anita, Esa (OH5KRQ), Juha (OH5CW) ja Hannu (OH5FP). Kuva Wille, OH5LEP.

2124221.jpg

Maittava jouluateria odottamassa ruokailijoita. Kelpasi myös Juhalle(OH5KVG).

2124201.jpg

WhiteHouseBand viihdytti Alppiruusussa.