Valmisteluporukan lisäksi leiriläisiä alkoi saapua paikalle jo hyvissä ajoin ennen yhtätoista. Leirin radiokalustona oli vakiot, eli HF-radio + G5RV ja 2 m + mankkutikku katolla. Noin klo 11:30 Juha OH5CW kutsui leiriläiset kahvin ja pullan kimppuun. Tulijoita oli parista naapuripiiristäkin, kaikkiaan kävijöitä oli reilu kolmekymmentä.

Puolen päivän aikaan Heikki OH5FXO kertoi, millaista on radioharrastaminen ja tietokoneen käyttö näkövammaisena. Lopputulemana oli, että joistakin rajoitteista huolimatta radioamatööriharrasteesta on paljon hyötyä ja iloa. Seuraavaksi Ilkka OH5IY piti esityksen mikroaaltopeditiosta Tahkovuorelle, esitykseen sisältyi myös audio- ja videoklippejä. SRAL:sta paikalla oli Rami OH2BCI, Anne OH2YL ja yllätysvieraana vastavalittu toiminnanjohtaja Jan OH1ZAA. Rami kertoi mm. Viestintäviraston kanssa käydyistä viimeisistä neuvotteluista, päätökset ilmestynevät nettiin kunhan pöytäkirja vahvistetaan. Anne ja Jan esittäytyivät ja kertoivat omista toimistaan. Viimeisenä virallisena osuutena John OH5NZ esitteli DXCC Online-systeemiä, joka on mahdollistava paperittomamman DXCC-awardin hankinnan.

Pihalla oli esillä koko päivän ajan peräkärryllinen elektroniikkaa, jotka kerho sai lahjoituksena Taunolta OH5JTX. Radiot, antennit, komponentit sun muut pääsivät uusiin koteihin ja vielä riitti kerhoiltoihinkin hypisteltävää. Nokkaqsoilu oli myös vilkasta niin sisällä, ulkona, saunassa kuin grillikatoksellakin. Ilta kului saunoessa, uidessa ja jutustellessa hyvän matkaa sunnuntain puolelle. Aamulla heräilyä, aamutoimia, siivousta ja tavaroiden kasaamista, iltapäivän puolella hyvillä mielin kotiin.

Suuret kiitokset kaikille teille, jotka olitte mukana niin järjestelyissä, esiintyjinä kuin leirikävijöinä. Kiitokset Taunolle, joka teki suuren lahjoituksen kerholle.

Ensi kesänä tapaamme Orilammella kerhon 50 v juhlissa 15.-16.6.2013!

73's de OH5KRQ, Esa

Leiriopaste

Hieno leiriopaste by Antti, OH5GJH.

Peräkärrikirppis

Peräkärrissä oli aarteita, tutkimassa Antti OH5GJH, Hannu OH5FP ja Jari OH5GWF.

Heikki OH5FXO

Heikki OH5FXO kertoi radioharrastamisesta näkövammaisena.

Ilkka OH5IY

Ilkka OH5IY kertoi mikropeditiosta Tahkovuorelle.

Rami OH2BCI

Rami OH2BCI toi SRAL:n terveiset leirille.

Anne OH2YL

Anne OH2YL esittäytyi.