Kansainvälinen kriisiviestintäharjoitus on juuri meneillään ja sanomia on lähetetty ja välitetty ulkomailta Suomen pääasemalle. Esa lähtenee ostamaan maitoa, jotta saadaan kahvi- ja teepannut tulille.

Saara

Harjoitus on ohi, omalta osalta meni melkein sääntöjen mukaan. Omista sanomista unohtui pelastusalueen (Rescue area) numero, kun se tuli mieleen vasta sanomien lähettämisen jälkeen. Olihan siitä jossain s-postissa mainittu... Viimeisellä tunnilla olisi ollut kaksi Saksasta 20:llä vastaanotettua välitettävää sanomaa OF3F/D:lle, mutta kelien heikkenemisen ja toisen radion omituisen toimintahäiriön vuoksi ne jäi toimittamatta.

Tilaamaton ohjelmanumero oli jossain vaiheessa kuulunut ihmeellinen "mossahdus", joka kuulosti suunnilleen sulakkeen palamiselta tai elkon poksahdukselta. Syyllistä ei kuitenkaan löydetty. Kaikki laitteet näyttivät toimivan normaalisti. Pitää viikon päästä tutkia lisää.

Muuten harjoitus toimi, ohjeistus olisi ehkä voinut olla kattavampi, tai sitten en vaan taaskaan ymmärtänyt... Kiitos Hannulle ja Saaralle mukanaolosta ja avusta.

Esa, OH5KRQ

2007-11-emcomparty.jpg

Hannu, OH5FP, kuulostelee EmCom Party-asemaa taajuudella 3760 kHz.