Kerhon pikkujoulut pidettiin tällä kertaa Aseman Vintin kabinetissa.Etukäteen olimme saaneet hieman erilaisia tietoja siitä, onko tilassa mahdollista musisoida ilman muiden häiriintymistä. Lopputulemana sermin taakse varattu porukka oli kuitenkin salin puolella, eli saatoimme pitää ääntä melko vapaasti.

Juha (OH5CW) piti lyhyen puheen ja pian pääsimme asiaan, eli ruokailemaan. Sitä ennen laulettiin hieman kitaran (Juha) ja haitarin (Jussi, OH5J) säestyksellä ja maisteltiin glögiä. Laulua ja soittoa riittikin pitkin iltaa niin koko porukalla kuin yksin-, kaksin- ja kolminesitettynäkin.

Buffetista löytyi perinteisiä jouluherkkuja ja niillä sai vatsansa täytettyä. Jälkiruokana oli marjahyydykettä (puolukka?), jos kohta pelkkä visuaalinen tarkastelu ilman asiayhteyttä ja kermavaahtoa olisi voinut johtaa arvauksen myös maksapateen suuntaan.

Laulua ja soittoa olisi riittänyt varmaan pidempäänkin, kunnes hieman ennen kymmentä meiltä tiedusteltiin halukkuutta poistumiseen jotta paikka saadaan kiinni. Soittopelit ja nuotit laitettiin kasaan ja suuntasimme raikkaaseen ulkoilmaan. Pienemmällä porukalla kävimme vielä Old Tomissa istuskelemassa ja kertaamassa kuluneen vuoden tapahtumia, myös hamssirintamalla.

Kiitokset kaikille kävijöille, erityisesti Juhalle (OH5CW) ja Jussille (OH5J) nuoteista, soittopeleistä ja säestyksestä.

73's de OH5KRQ, Esa

Alkumaljat juuri nostettu, ruokailun alkua odotellessa.

Illan musikantit Juha (OH5CW) ja Jussi (OH5J). (Kuva: Wille, OH5LEP)