Kouvolan Radiokerholle laitettiin kukkumaan APRS-Digipiitteri sunnuntaina kerhon ollessa avoinna. Puuhastelimme asian kimpussa tovin ja saimme kuin saimmekin erinomaisen siistille kerhollemme oman pulputtimen. Paikka ei näytä olevan vielä ihan kohdallaan kartalla mutta hienosäätöä tullaan tekemään sopivassa välissä.  Laitteina on Icom IC-28E joka pukkaa 5W teholla datapaketteja 2x5/8 GP-antenniin. Ohjelmistona pyörii Ui-View V 2.39. Kerholla ei ole yhteyttä maailmanlaajuiseen InterVerkkoon mutta data liikkuu sinnekin ollen jopa kaksisuuntaista muiden ympäristössä olevien asemien välityksellä. Jatkossa tullaan ohjelmistoa mahdollisesti vaihtamaan. Tärkeintä oli saada rauta ääneen. Kiitos Hannu / OH5FP.

Samalla uusimme antennimaston ja vapautimme kierrätykseen entisen putken joka olikin jo parhaat päivänsä ruostunut katolla. Kiitos Villelle / OH5GXS.

Saimme myös kakkukahvit kerhomme jäsenen OH5JTX, Tanen tarjoamana. Tane onkin jo ehtinyt miehen ikään. Onnittelut vielä Tanelle kertaalleen.

Vietimme ankaran puuhastelun lomassa leppoisia hetkiä keskustellen asiantuntevasti tekniikasta ja huumorimielellä muista asioista jotka eivät suoraan liittyneet mihinkään edellä mainittuun asiaan.

HF-radion taajuuksilta kuuntelimme samalla kaikenlaista. Pidimme myös yhteyksiä rajallisen määrän kerhomme aktiiivisen sihteerin kanssa. Yhteys päivässä lienee minimi. Tulemme vakavoitumaan ja aktivoitumaan jatkossa ehkä useammin nyt kun tilat on saatu tekniikaltaan kunnommaksi.

73 de OH5KFP, Ari