Tulipa vierailtua tällä kertaa vain päiväkäynnin merkeissä. Mukana olivat Hannu (5FP) ja Jari (5GWF), Wille (5LEP) tuli toisaalta päin omalla kyydillä.

Muutamia esityksiä ja foorumeita tuli seurattua, mm. kilpailufoorumilla OH5Z -kilpailuaseman esittely (Peter, OH5NQ), Vapepa -foorumi (Timo, OH3FN) ja Juma TRX-2 -esittely (Matti, OH7SV). Etenkin viimeksimainittu oli vakuuttava niin esittelijän tietämyksen ja esiintymistaitojen, kuin myös itse radion suunnittelun, ominaisuuksien ja rakenteen osalta. Vapepa -foorumin jälkeen alkoi "Reinikaisen" koe-erän jakelu. Aika näyttää, jääkö riisuttu laite vitriiniin koristeeksi, vai löytyykö jostain osaaja laitteen muuttamiseksi kahdelle metrille.

Kirpputori piti tarkistaa pariin kertaan, tarkkaavaisemmalla käynnillä mukaan tuli käyttämätön (!!!) mini-DV -magneettijalka 2m varttipiiskalla hintaan 9eur. Lisäksi parista muusta kaupasta liittimiä ja adaptereita antennikaapeleiden valmistamiseen ja toisiinsa yhdistämiseen.

Tuttuja oli paljon, useimpien kanssa tuli muutama sana vaihdettua. RadioHamin studiossa tuli myös Willen kanssa pikaisesti piipahdettua. Myös rantasauna tuli testattua alkuillasta ennen paluumatkalle lähtöä.

Ihan hieno oli paikka, olisi siellä pidempäänkin viihtynyt, mutta ei muu ohjelma antanut myöden.