Tänään oli Kouvolan-Valkealan paikallisosaston syyskokous, jossa valittiin toimihenkilöitä, kuultiin viranomaisten terveisiä, kerrattiin kuluneen vuoden tapahtumia sekä suunniteltiin ensi vuoden toimintaa.

Minut valittiin puheenjohtajaksi vuodelle 2008, vuosia hienosti pj:n toimia hoitanut Harri Huomo varapuheenjohtajaksi ja Anne Vainio edelleen sihteeriksi. Paljon on opittavaa ja isot saappaat täytettäväksi, toivottavasti ei mene ihan metsään. Vaikka etsinnöissä sinne usein joudutaankin...

Pelastuslaitoksen ja poliisin edustajat jakoivat edelleen kiitosta kaikille toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille, tehtäviä on tänäkin vuonna ollut. Hälytyksiä Pohjois-Kymenlaakson alueella on ollu yhdeksäntoista, joista kaksi on johtanut varsinaiseen toimintaan.

Ensi vuodelle on koulutuksia ja harjoituksia suunnitteilla, niistä tarkemmin kerhon Vapepa-sivulla kunhan tiedot varmistuvat. Aihetta ainakin periaatteessa sivuaa 6.9.2008 järjestettävä Turva 2008 -viestiliikenneharjoitus. Tästä enemmän viikonlopun koulutustilaisuuden jälkeen.

73 de OH5KRQ, Esa