Eilen pidettiin kerholla syyskokous, jossa mm. valittiin hallituksen jäsenet, hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi vuodelle. Aivan aluksi totesimme ilolla, että kerhomme jäsen Jussi Kekki, OH5C, tuli valituksi SRAL:n hallitukseen. Onnittelut Jussille!

Itse kokous sujui leppoisissa ja ajoittain lennokkaissakin merkeissä. Alkuun nautimme kakkukahvit, kiitokset Pialle (OH5JZP) maittavasta täytekakusta. Hallitus jatkaa entisellä kokoonpanolla: pj Juha (OH5CW/OH5LAQ), vpj Ismo (OH5NG) ja muina jäseninä Antti (OH5GJH), Esa (OH5KRQ) ja Jari (OH5GWF). Toimihenkilövalinnat hallitus tekee seuraavassa kokouksessa.

Toimintasuunnitelma hyväksyttiin lisäyksellä, että OH5AG järjestää Viitosten syysottelun syksyllä 2013. Jäsenmaksut säilyvät entisellään, 15 € normimaksu ja 5 € työttömät, opiskelijat ja perhejäsenet.

Ensi vuonna OH5AG täyttää kunniakkaat 50 vuotta, juhlatapahtuma on kesäleiri Orilammen Majalla 14-16.6.2013. Hyviä ohjelmaideoita ja -numeroita otetaan vastaan. Mikäli hallussasi on kerhon varhaisiin tapahtumiin liittyvää materiaalia (esim. lehtileikkeitä, kuvia, tekstejä, ääni- ja kuvanauhoja), ota yhteyttä minuun (oh5krq at sral.fi). Kerholla olevaa materiaalia käydään läpi, sieltä on jo muutama helmi löytynyt...

73's de OH5KRQ, Esa