Tervehdys.

Eilen sunnuntaina kerholla pidettiin syyskokous, jossa valittiin kerholle hallitus ja toimihenkilöt sekä käsiteltiin toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi vuodelle.

Hallitus jatkaa samalla miehityksellä, eli puheenjohtajaksi valittiin Juha Vanhatalo (OH5CW), varapuheenjohtajaksi Ismo Bergman (OH5NG) ja hallituksen jäseniksi Antti Paakala (OH5GJH), Jari Uotila (OH5GWF) ja Esa Harjula (OH5KRQ).

Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin ehdotetussa muodossa, 2014 jäsenmaksu on 15 € varsinaisilta jäseniltä ja 5 € opiskelijoilta, työttömiltä ja perhejäseniltä. Jäsenmaksulaskut postitetaan kevättiedotteen yhteydessä.

Hallituksen esittämiksi tapahtumiksi merkittiin pikkujoulut Aseman Vintissä 7.12.2013, ilmoittautumiset sihteerillle (oh5krq at sral piste fi) 30.11 mennessä. Ensi kesän leiri järjestetään tutussa paikassa Kekäleniemessä 7.-8.6.2014. Lisäksi järjestettäneen kevätsauna maalis-huuhtikuussa, mahdollisesti pienen ohjelman kera. Tästä lisää, kunhan tarkentuu.

Keskusteltiin myös digi-HF -aseman perustamisesta kerholle, pallo jäi hallitukselle. Tästäkin tulee lisätietoa, kun asia edistyy.

Kokouksen lomassa nautimme maittavaa täytekakkua (tnx Pia, OH5JZP!) kahvittelun ohessa.

73!

Esa, OH5KRQ

2013-11-17%2017.34.00-normal.jpg

Tiukkoja(kin) ilmeitä kokouksessa.